Actievoorwaarden

Op al onze reizen zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden en de Algemene Reisvoorwaarden Kras van toepassing. Tijdens acties gelden er specifieke voorwaarden welke u hieronder kunt lezen.

Kortingsdagen

Actievoorwaarden ‘Kortingsdagen tot €200 korting p.p.’ van donderdag 23 mei t/m dinsdag 28 mei 2019. Tot € 200,- korting per persoon op alle boekbare reizen met vertrek vanaf 24 mei tot en met 31 oktober 2019. Verder in deze voorwaarden genoemd als ‘deze Actie’.

Uw korting is afhankelijk van de soort reis die u boekt en is al direct verrekend in de prijzen op de website. In de prijsberekening op de website kunt u zien hoeveel uw korting bedraagt. Een uitzondering hierop zijn de zeecruises zonder vlieg- en/of busreis. Voor deze reizen wordt de korting van € 25,- per boeking ná het boeken handmatig toegekend.

De hoogte van de korting is afhankelijk van de soort reis:

Zonvakanties – Long Haul: tot 200 euro korting p.p.
Zonvakanties – Medium Haul: tot 50 euro korting p.p.
Rondreizen: tot 200 euro korting p.p.
Zeecruises: tot 200 euro korting p.p.
Riviercruises: tot 50 euro korting p.p.
Autovakanties Europa: tot 50 euro korting p.p.
Autovakanties NL, BE, LUX, DE: tot 10 euro korting p.p.
Busreizen: tot 120 euro korting p.p.
Stedentrips: tot 75 euro korting p.p.
Singlereizen: tot 150 euro korting p.p.
Actieve vakanties: tot 50 euro korting p.p.

Overige voorwaarden:

• ‘Deze Actie’ is alleen geldig op nieuwe boekingen van arrangementen gepubliceerd op www.kras.nl gemaakt tussen donderdag 23 mei 2019 en dinsdag 28 mei 2019 23:59 uur via www.kras.nl of via het callcenter (geopend op werkdagen en zaterdag van 08:30 uur tot 23:00 uur, op zondag van 10.00 uur tot 23.00 uur). Dus niet geldig bij wijzigingen op reeds gemaakte boekingen.
• ‘Deze Actie’ geldt op alle boekbare reizen met vertrekdata vanaf 24 mei tot en met 31 oktober 2019.
• ‘Deze Actie’ geldt op reizen met minimaal 1 overnachting. Dagtochten zijn daarom uitgesloten van kortingen.
• ‘Deze Actie’ is niet geldig in combinatie met andere kortingen. Indien er tijdens deze campagne (donderdag 23 mei tot en met dinsdag 28 mei 2019) ook Kras Actiekorting, Kras Voordeelweek Korting, Rondreizensale, Vroegboekkorting of een andere Kras kortingscampagne van toepassing is, dan ontvangt u van ons de korting die hoort bij de actie met het hoogste kortingsbedrag. De kortingen van deze acties kunnen niet bij elkaar worden opgeteld.
• Kinderen t/m 1 jaar krijgen geen korting.
• De op de website getoonde prijzen zijn per persoon, berekend o.b.v. 2 personen exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds.
• ‘Deze Actie’ geldt niet op maatwerk groepsreizen waarvan de reisnummers beginnen met de letters ‘gw’ of ‘gz’.
• Op al onze reizen zijn de ANVR-Reizigersvoorwaarden en de Algemene Reisvoorwaarden Kras van toepassing.
• Kras sluit iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade of kosten die voortvloeien uit dan wel direct of indirect verband houden met ‘deze Actie’ uit.

De uitslagen van de Kraswedstrijden vind u op Prijswinnaars en klik hier voor de voorwaarden van de Kras Cadeaubon.