...

Ervaringen delen met reisgenoten 
Waarom zou ik, als ik single was,  kiezen voor een groepsreis?  Ik hoor zo vaak enthousiaste singles over hoe ontzettend leuk en gezellig het was... Samen op stedentrip, fietstour, wandeltocht, eilandhoppen of een hele andere cultuur proeven op bijvoorbeeld Thailand of Cuba. Er is altijd wel een bestemming die bij je past. De meeste alleengaande vakantiegangers zijn het er roerend over eens: leuke ervaringen moet je kunnen delen!
 

Zorgeloze vakantie met deskundige begeleiding
Zorgeloos genieten van het landschap, een fietstour of op een terrasje tijdens een stadsbezoek. Lekker niets aan je hoofd, want aan alles is al gedacht. Vrijwel alle reizen worden immers begeleid door ervaren reisleiders/chauffeurs die de groep met veel plezier alle ins en outs van een stad of land bijbrengen. Dus je hebt alle tijd om je medereizigers beter te leren kennen en lekker te genieten van de reis. Dat is volgens mij echt het ultieme vakantiegevoel.
 

Op reis met leeftijdgenoten
De meeste singles vinden het prettig om op pad te gaan met mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en verschillende achtergronden. Een gemêleerd gezelschap zorgt vaak voor een flexibele en fijne groepsfeer. Wellicht overbodig, singlereizen zijn natuurlijk uitsluitend bedoeld voor alleengaanden, niet alleen om nieuwe mensen te ontmoeten maar vooral om samen een gezellige vakantie door te brengen.
 

Voor ieder wat wils
Zoveel singles, zoveel wensen... Gelukkig zijn er heel veel soorten reizen en heel veel bestemmingen te vinden. Cultuur happen of juist een actieve wandelvakantie. Een avontuurlijke rondreis door Vietnam of lekker genieten van de zon op Curaçao of Cuba. Als je van wandelen of fietsen houdt, zijn er veel leuke actieve reizen binnen Europa. Of wat dacht je van een zeilzwerftocht in ons eigen mooie Zeeland? Liever wat korter weg? En er zijn ook talloze leuke stedentrips en wandelweekenden waar je uit kunt kiezen. 
 

Maak alvast kennnis vooraf
Mij komt regelmatig ter ore dat veel singles het heel prettig vinden, dat ze tijdens de reis bijna altijd hun eigen kamer hebben. Vaak krijg je dan een 2-persoonskamer helemaal voor jezelf. 
Mijn tip voor singles:  Maak alvast kennis met je toekomstige reisgenoten op Ontmoet. Zo weet je al een beetje met wie je op vakantie gaat en heb je dubbele voorpret!