...

Stoomtrein-arrangement 't Lansink *
Restaurant ’t Lansink biedt een bijzondere, smaakvolle ervaring. U geniet van een diner op Michelinster niveau in een rijdende stoomtrein. Terwijl u door het prachtige Twentse coulisselandschap rijdt, bereidt sterren chef Lars van Galen samen met zijn team de mooiste gerechten voor u. Wat extra fijn is bij dit arrangement is dat de bijpassende wijnen en het busvervoer tussen het hotel en het begin- en eindstation ook inbegrepen zijn. Omdat alles van te voren al geregeld is kunt u optimaal gaan genieten. 
 

Restaurant Apicius *
Heerlijk culinair genieten in het Noord-Hollandse plaatsje Bakkum en verblijf in een uniek hotel vlakbij het bos, de duinen en het strand. Het  Michelinsterrestaurant Apicius is naar grote hoogte gebracht door de broers Thorvald en Gaylord de Winter. Chef-kok Thorvald zorgt voor bijzondere en prachtige gerechten, waar de pure smaak van ingredienten hoog in het vaandel staan. Gastheer, Gaylord de Winter, zorgt met passie voor gastvrijheid. Ook is Gaylord in 2008 benoemd tot Sommelier van het jaar. Proef tijdens het gerecht heerlijke bijpassende wijnen. 
 

Restaurant O Mundo *
Laat uw smaakpapillen verwennen door de culinaire creaties uit de keuken van Restaurant O Mundo. Er wordt gebruik gemaakt van pure ingrediënten, zonder fratsen. Het unieke aan dit restaurant is de open keuken. Hierdoor wordt een sfeervolle ambiance gereëerd en kijkt u toe hoe chef-kok Jonathan Veldhuizen met veel passie moderne gerechten voor u bereidt. U overnacht in hetzelfde gebouw, in Wageningen. Het pand stamt uit de 17e eeuw en heeft een interessante geschiedenis als onderhandelingsplaats tijdens de tweede wereldoorlog.
 

Restaurant Cordial *
In het centrum van Oss ligt Restaurant Cordial, gevestigd in een pand met een leuke geschiedenis. Het gebouw diende vroeger als tapijtfabriek en enkele details hiervan ziet u nog terug in de inrichting. Een leuk detail is dat het plein voor het restaurant ook betegeld is in een tapijtmotief. Het restaurant straalt een warme, bijzondere sfeer uit. Dit wordt gecombineerd met een prachtig diner bestaande uit gerechten geïnspireerd door de Franse keuken waar zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van Noord-Brabantse streekproducten. U overnacht in het bijbehorende hotel in hetzelfde historische pand.
 

Restaurant Ratatouille Food & Wine *
Tijdens de michelinster-uitreiking werd gezegd, Ratatouille is een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur en toegangelijker!  Het gerecht wat u geserveerd krijgt is een echt kuntswerk, gebaseerd op de Franse keuken. Na een voortreffelijk dinner overnacht u ook midden in het centrum van Haarlem, op slechts 300 meter van het restaurant. Het 4-sterrenhotel biedt een comfortabel verblijf inclusief gebruik van de wellnessfaciliteiten.