Cruises met de Norwegian Epic

'Live is too short to stay at land’

Stel eens voor dat u aan boord stapt van het luxe cruiseschip Norwegian Epic. Wat staat u dan eigenlijk te wachten? Een ontspannen vakantiegevoel; want met twee spa’s aan boord en het freestyle cruise concept richt u uw vakantie in zoals u dat wilt. Tel daar het award winnend entertainment bij op en u weet dat voor een avondje uit gebakken zit aan boord. Net als voor een culinaire ontdekkingsreis door de ruim 20 eetgelegenheden, waar de chefs culinaire hoogstandjes serveren om uw smaakpapillen te strelen.

Verfijn uw keuze
1 Cruise Norwegian Epic van Norwegian Cruise Line
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Land
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Vertrekperiode
Kies een datum
Schip
Reisduur
Aantal sterren
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Vervoersoort
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Compleet relaxen in de spa

Het is zo ver. De vakantie is aangebroken en uw avontuur met de Norwegian Epic kan beginnen. Dit grote innovatieve cruiseschip van de Norwegian Cruise Line zal als een drijvend modern hotel met u meevaren naar de mooiste bestemmingen. De dagen dat u op zee dobbert naar de volgende ‘halte’, zorgen de vele activiteiten aan boord ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen. Wat dacht u van een ontspannend dagje naar de Mandara Spa? In deze spa zorgt een hot stone massage ervoor dat u de drukte van alle dag in mum van tijd weer vergeten bent. Zo begint u compleet relaxt een nieuwe cruise-ervaring met Kras.

Culinaire ontdekkingsreis

Met de Norwegian Epic maakt u niet alleen een waanzinnige rondreis: u krijgt er ook een culinaire ontdekkingsreis bij. Het freestyle cruise concept past perfect bij een ontspannen vakantie want waar, wanneer en met wie u dineert bepaalt u helemaal zelf. Met ruim 20 verschillende eetgelegenheden aan boord van dit cruiseschip zou u bijna elke dag wel ergens anders kunnen eten. Kies uit internationale culinaire hoogstandjes die bereid worden met de lekkerste, verse producten. In de restaurants vindt u steeds nieuwe menu’s en kunt u de smaakpapillen laten strelen door de specialiteiten van de chefs. Naast de ‘gewone’ restaurants zijn er ook sfeervolle eetcafés, uitgebreide lopende buffetten en specialiteitenrestaurants op dit cruiseschip aanwezig.

Award winnend entertainment

Met het award winnend entertainment zit u voor een fijne ‘feel good’ avond meer dan goed op de Norwegian Epic. Het amusement varieert van swingende Broadway shows tot live muziekconcerten in The Cavern Club. En als er ergens muziek in zit, dan is het wel bij Burn the Floor. Wanneer deze performers dansen, van de tango tot de rumba, is het bijna onmogelijk om het gevoel te onderdrukken om zelf ook een dansje te wagen. En voor u het weet danst u tot de zon weer opkomt op de beats die de DJ in discotheek Bliss uit de speakers knalt. Tijdens het Cirque Dreams & Dinner kunt u letterlijk smullen van acrobatische hoogstandjes. Met al die verschillende categorieën vermaak van de bovenste plank beleeft u avonden om nooit te vergeten.