Alleen al aan boord van cruiseschip de Caribbean Princess valt er tijdens een cruise van Princess Cruises genoeg te beleven. Kijk films onder de sterren, koop een souvenir in de kunstgalerie of woon een musical bij. Ook aan land bent u verzekerd van exclusieve trekpleisters. Op de hagelwitte stranden van het privéresort van Princess Cruises. De anemoonvissen wachten op u in het kristalheldere water. Het lijkt wel Finding Nemo!

De luxe van Princess Cruises

In de Amerikaanse televisieserie The Love Boat draaide het decannia gelegen om de avonturen van passagiers en bemanning op een cruiseschip. Een cruiseschip van de Amerikaanse rederij Princess Cruises om precies te zijn. En nog altijd valt er tijdens een cruise van Princess Cruises een heleboel te beleven. Aan boord van cruiseschip de Caribbean Princess bijvoorbeeld, die vanuit vertrekhaven Fort Lauderdale het Caribisch gebied verkent. Kruip 's avonds onder een dekentje en kijk films onder de sterrenhemel in de openluchtbioscoop. Inclusief popcorn natuurlijk. Maar u kunt tijdens een cruise door de Caribbean van Kras ook een Broadway classic bijwonen aan boord, terwijl u in luxe naar de verschillende paradijselijke bestemmingen wordt gebracht.

Paradijselijke privébestemmingen

Een van deze paradijselijke bestemmingen is het Bahamaanse eiland Eleuthera, tijdens een cruise van Princess Cruises door de oostelijke Caribbean. Op de zuidelijkste punt van het eiland ligt namelijk Princess Cays: een privéresort van Princess Cruises en dus exclusief voor gasten van de rederij. Parelwitte zandstranden aan de grillige rotskust, wuivende palmen, verse fruitcocktails... En alle ingrediënten voor een snorkelvakantie in het Caribisch gebied. Want in de kristalheldere Atlantische Oceaan komt u met een beetje geluk een blauwe marlijn, koraalduivel of felgekleurde anemoonvis tegen tussen de koralen. Zo heeft u er meteen weer een unieke ervaring bij iets om over te vertellen tijdens de kosteloze, door de rederij georganiseerde barbecue op het zandstrand.

Culturele cruise door het Caribisch gebied

Cultuurliefhebbers opgelet: ook aan kunstzinnige en culturele activiteiten geen gebrek tijdens een cruise van Princess Cruises. En dat gewoon aan boord van de Caribbean Princess! Neem tijdens een vakantie in het Caribisch gebied een kijkje in de kunstgalerie. Hier kunt u niet alleen een bod uitbrengen op een kleurrijke souvenir, maar komt u tijdens een lezing van alles te weten over de verschillende werken.
Natuurlijk zijn er ook aan land tal van bezienswaardigheden te bewonderen. In het Centraal-Amerikaanse Belize bijvoorbeeld, dat voor de komst van de Spanjaarden door de Maja's bewoond werd. De sporen van de Maja's zijn tijdens een vakantie in Belize nog altijd te bewonderen. Maak tijdens een cruise door de westelijke Caribbean een dagtrip naar Xunantunich, in het westen van het land. Dit Mayacomplex bestaat uit de overblijfselen van maar liefst 25 tempels en paleizen, gelegen aan verschillende pleinen. Vanaf de 40 meter hoge El Castillo, met enorme trappen en uit steen gehakte beelden, heeft u een betoverend uitzicht over het omliggende regenwoud en de rivier de Mopan.

Verfijn uw keuze
2 Cruises Princess Cruise Lines
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Land
Streek
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Vervoersoort
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.