Cruises met de MS Horizon

Een ontspannen cruise met de beste service

‘How wonderful life is now you’re in the world.’ Geen gekke gedachte, aangezien de eerste reactie aan boord van veel passagiers ‘how wonderful’ is. De Pullmantur Horizon is dan ook een cruiseschip dat van alle gemakken voorzien is. En biedt u zo een ontspannen tijd aan boord. Van comfortabele ruime hutten tot een moderne Spa. En met activiteiten zoals een kidsclub en een spectaculaire shows in het Theater. Natuurlijk geniet u ook volop van de beste service in de gezellige restaurants waar de chefs de sterren van de hemel koken.

Verfijn uw keuze
1 Cruise MS Horizon van Pullmantur Cruises
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Land
Streek
Soort vakantie
Soort Cruise
Rederij
Vertrekperiode
Kies een datum
Schip
Reisduur
Aantal sterren
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Vervoersoort
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Gevoel van thuiskomen op vakantie

Alles op de Pullmantur Horizon is ingericht om u zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen, maar dan met een non-stop vakantiegevoel. Aan boord van de Horizon, een cruiseschip van de Spaanse rederij Pullmantur Cruises , kunnen 1.828 passagiers genieten van een onbezorgde vakantie met de beste service. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom. Het cruiseschip heeft al wat kilometers op zee gemaakt, maar is onlangs in een modern nieuw jasje gestoken. Op de Horizon vindt u ruime hutten van minimaal 15 vierkante meter. De kamers zijn licht en hebben kleurrijke accenten die terug te vinden zijn in de kussens, sprei en gordijnen. Geen verkeerde plek om na een avondje dansen in de Saphir Dance Club op bed neer te ploffen en op te laden voor een nieuwe dag.

Michelinster keuken op de Horizon

De koks onder leiding van sterrenchef Paco Roncero nemen u in 3 restaurants mee op een culinaire wereldreis. De eetgelegenheden zijn er in de vorm van een buffet, genaamd Le Marche Gourmand, The Grill en Le Splendide, een à la carte restaurant. Tussen Le Splendide en het Grand Theater ligt de Rendez-Vous salon. Een sfeervolle lounge om nog even een drankje te nuttigen voordat er een spectaculaire show begint. Maar er is meer entertainment op de Horizon. Wat dacht u van het Casino del Mar, waar u uw geluk kunt beproeven? Ook is er de Cards Salon waar liefhebbers van kaart- en bordspellen een ouderwets gezellige spellenavond kunnen houden.

Het ‘relax dek’ van het cruiseschip

Wie toe is aan wat ontspanning is op het Platinum Deck op de juiste plek. Het had overigens ook wel ‘relax dek’ kunnen heten; want met 2 zwembaden en 2 bubbelbaden is het zeker weten een fijne plek om te relaxen. Het zonnedek is aangekleed met grasmatten, buxussen en een rij blauwe ligbedjes. Een mooi plaatje om te zien en dé plek om aan een zomers kleurtje te werken. Ook de hippe loungebanken bij Bar L’Annexe zien er uitnodigend uit. Strijk neer met een lekker drankje en duik in een goed boek, terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken met het animatieteam in de kidsclub of waterpret beleven in het kinderzwembad. Ook in de Spa zijn moderne faciliteiten aanwezig om u te verwennen met revitaliserende behandelingen en massages. Want ja, alles op deze cruise van Kras staat in het teken van relaxen.