Kras heeft een divers aanbod vakanties naar Disneyland Parijs. U heeft de keuze uit diverse voordelige hotels en appartementen met of zonder entreekaarten, allemaal nabij of in de omgeving van de parken. U kunt kiezen of u liever met uw eigen auto reist of comfortabel met de trein. Bekijk het aanbod: zoals u van ons gewend bent tegen super scherpe prijzen.

Beleef de magie van Disneyland ® Paris

De magie komt tot leven in Disneyland Parijs! Vlakbij de Franse hoofdstad bevindt zich het Resort waar u met uw familie de tijd van uw leven meemaakt. Het bekendste onderdeel van Disneyland Parijs is ongetwijfeld het Disneyland® Park. Dit themapark bestaat uit vijf landen, waar u van de ene in de andere verbazing zult vallen. Maar er is meer. Wat dacht u bijvoorbeeld van de wereld van film, televisie en animatie? U ontdekt het in Walt Disney Studios® Park. U ziet het, in Disneyland Parijs zal jong en oud zich geen moment vervelen.

Disneyland Parijs ligt vlakbij Parijs. Een bezoek aan het park is daarom ook goed te combineren met een bezoek aan deze romantische Franse hoofdstad.

Kras, uw vakantiespecialist

Kras biedt nog meer goedkope vakanties aan. Bekijk het gehele aanbod van stedentrips, weekendjes weg en autovakanties. Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.