Vakantie Mayrhofen, Oostenrijk

Het Oostenrijkse Mayrhofen is de ideale vakantiebestemming. U vraagt zich vast af, waarom? Dit Oostenrijkse dorp vormt het hart van Tirol. De huizen zijn in de traditionele en landelijke stijl van Oostenrijk gebouwd! In de wintermaanden is het een geliefde wintersportplaats en in de zomer kunt u er heerlijk wandelen, fietsen en even tot rust komen tussen de groene bergtoppen met edelweissjes.

Wanneer de bergtoppen wit kleuren en de skipistes bedekt zijn met een dikke laag sneeuw, kunt u zich klaarmaken voor een onvergetelijke wintersportvakantie in Mayrhofen. Dit gebied heeft skipistes voor zowel beginners als gevorderden. Wist u dat de Harakiri de steilste afdaling van Oostenrijk is? U kunt zich voorstellen dat deze spannende uitdaging alleen geschikt is de echte waaghalzen onder ons.

Mayrhofen is niet alleen geschikt voor de wintersportliefhebber. Deze plaats staat ook garant voor vakantieplezier in de zomerperiode. Geniet van de hoge bergtoppen, groene weiden, schnaps en prachtige wandelroutes nabij Mayrhofen. Denkt u aan Schnaps, dan denkt u aan Oostenrijk. Voor een unieke vakantiebeleving kunt u een bezoekje brengen aan de schnapsstokerij in Hippach.

Kortom Mayrhofen staat garant voor vakantieplezier in alle variaties!

Verfijn uw keuze
1 vakantie Mayrhofen
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.